Over ons

Grill-Restaurant-KUSADASI

Over Kings Valley

De Grillrestaurant van Nieuwegein

Turk Specialiteiten- en Grillrestaurant King’s Valley Kusadasi: De Turkse keuken op zijn best Op 20 december 1984 werd aan de Dorpsstraat 31 in Vreeswijk een nieuwe grillroom geopend. Kings’s Valley : Adem Seker begon op zijn 18de in deze zaak als hulpje; jaren later zwaait hij zelf de scepter in dit horeca-bedrijf waarvan hij sinds 1988 de eigenaar is. King’s Valley / Kusadasi bestaat vandaag de dag uit een grillroomgedeelte en een restaurantgedeelte.

In het grillroomgedeelte zijn diverse broodjes en schotels verkrijgbaar o.a. Doner Kebab, Shoarma en Durum Doner Kebab (een wrap met donervlees), Turkse Pizza en Pide, Sjasliek, lamskoteletten en naar eigen zeggen ook de lekkerste Spare Ribs van Nieuwegein. Alle schotels worden geserveerd met frites of aardappelschijfjes en rauwkost.

Adem: “Sinds de opkomst van de Turkse keuken in Nederland eind jaren tachtig, worden ook de traditioneel Turkse gerechten geserveerd in het restaurant. Kwaliteit en versheid van de producten staan bij mij voorop”. In het sfeervol ingerichte restaurantgedeelte zijn diverse soorten vlees van de grill, traditionele ovengerechten en niet te vergeten de allerbeste kwaliteit Doner Kebab verkrijgbaar.

Hierbij kunt u uitstekende Turkse wijn of een Turks biertje proeven en om de beleving helemaal compleet te maken: bij de koffie een Turks likeurtje…Wilt u tijdens het diner een sfeerrijjk optreden van een buikdanseres meemaken? Voor groepen vanaf 15 personeen organiseert King’s Valley / Kusadasi desgewenst een gratis optreden van een buikdanseres.

Overigens beschikt King’s Valley / Kusadasi over een prachtig ruim terras aan het water, met uitzicht over het sfeervolle oude dorp Vreeswijk. Kom komend voorjaar gerust de eerste zonnestralen meepikken op het terras!
Per 1 juli 2008 gaat het rookverbod gelden voor de horeca in Nederland. Momenteel is men zich bij King’s Valley / Kusadasi aan het beraden over een oplossing voor deze kwestie.

Adem: “Wij willen graag de Turkse gastvrijheid uitdragen naar al onze gasten. Maat het spreekt daarnaast voor zich dat mensen moeten kunnen genieten van een rookvrije diner, zeker als er kinderen aan tafel zitten”. Adem belooft meer nieuw in de loop van dit jaar.